Galasahne’de ihtiyacınıza en uygun şekilde, farklı model ve tasarımda sinema koltukları sunuyoruz. Sinema salonu tasarımınızda koltuklarınız, salon tasarımına uygun şekilde büyük ve küçük alan kaplayan koltuklar ile salonunuzu tasarlayabilirsiniz. Geniş stil, renk ve kumaş yelpazemiz sadece sinema salonları için değil, tasarımlarımız oturma alanı olarak planlanan her alana uygundur.

Tasarımlarınızı isterseniz modern olarak tasarlayın, isterseniz klasik olsun sizin tasarımınıza en uygun seçenekleri sunacağımızdan emin olabilirsiniz, alanında uzman mühendis ve teknikerlerimiz size bütün süreçler ile ilgili yardımcı olacaklardır, Ayrıca firmamızda Arapça, İngilizce, Rusça, dillerinde istihdam ettiğimiz personellerimiz sayesinde yabancı iş ortaklarınız ile yapacağınız ortak projeleriniz içinde iletişim sorunu yaşamadan, projelerinize destek verebilmekteyiz.

Galasahne büyük veya küçük projeler ayırt etmeksizin bütün mimari projelerde size destek olabilmektedir. Spor stadyumları, konser ve tiyatro salonları, üniversiteler, konferans salonları oditoryumlar gibi projelerinizi mükemmelleştirmek adına bütün bilgi birikim ve tecrübemizle sahada, proje ve mimari aşamada size destek olmaktayız.
Yüzlerce tamamlanan ve devam eden sinema koltukları ile ilgili referans projelerimiz hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürünlerimiz için tıklayınız.